Route

Route

Routes voor de alternatieve SallandTrail mag je zelf bedenken, maar je kunt ook één van onderstaande SallandTrailroutes gebruiken. We hebben ze nagekeken en waar nodig wat aangepast, zodat je niet over “verboden terrein” komt. Wees creatief met de dag en starttijd en ook met je startplaats, zodat de lopers zoveel mogelijk verspreid worden over de maand en de routes.
Het lopen van deze routes (en ook je zelfbedachte route) is op eigen risico. Let goed op MTB’ers en ander verkeer. Er is uiteraard niets uitgezet met linten en bordjes en je hoeft deze keer ook geen verzorgingsposten te verwachten, want het is geen georganiseerd evenement.

Onderaan deze pagina de directe links naar alle alternatieve routes – te bekijken op www.afstandmeten.nl, waarbij ook parkeerplaatsen in de omgeving zijn aangegeven, zodat je gemakkelijk een ander startpunt kunt kiezen.

Parcours: grotendeels onverhard, 850 hoogtemeters op de langste afstand; zandpaden en singletrails door afwisselende bossen en over heide.
Afstanden: 25 km, 50 km en 50 Mijl (80 km)!

Met de toestemming van het Landschap Overijssel kunnen we sinds 2014 ook de Lemelerberg en de Archemerberg bij de SallandTrail betrekken. Dit prachtige deel van Salland is opgenomen in de 50 Mijl SallandTrail.
www.beleefdelemelerberg.nl

Links naar de routes incl. parkeerplaatsen op www.afstandmeten.nl :

Route A 25 km  SallandTrailGPX download – Hellendoorn route met ca. 280 hoogtemeters.
Route B 25 km  SallandTrailGPX download – Nationaal Park route met ca. 240 hoogtemeters.

Route A 50 km SallandTrailGPX download – Nationaal Park route + Hellendoorn route totaal ca. 520 hoogtemeters.
Route B 50 km SallandTrailGPX download – Hellendoorn route + Lemelerberg- Archemerberg totaal ca. 600 hoogtemeters.

Route 80 km SallandTrailGPX download Nationaal Park route + Hellendoorn route + Lemelerberg-Archemerberg route in totaal ca. 850 hoogtemeters.