Inschrijven

Inschrijving

Vanwege de coronamaatregelen hebben we de SallandTrail 2020 en 2021 helaas af moeten gelasten. Zodra we meer weten over wanneer de eerstvolgende SallandTrail doorgang zou kunnen vinden, wordt de informatie over de inschrijving ook aangepast.

Inschrijfbedragen NIET verhoogd

Opnieuw houden we de inschrijfbedragen gelijk aan die van 2016, 2017, 2018 en 2019!

25 km SallandTrail € 20,00 (max. 700)
50 km SallandTrail € 25,00 (max. 325)
50 mijl SallandTrail € 30,00 (max. 175)

Een deel van het inschrijfgeld gaat ook in 2020 naar het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug (S(up)port for Nature) en naar het Landschap Overijssel. Daarmee dragen alle deelnemers bij aan het duurzame beheer van het bos en Sallandse natuurgebieden.

Trailrunning, natuurbeleving en natuurondersteuning gaan heel goed samen!

SallandTrail Running shirt!

Afgelopen jaar werd door heel veel deelnemers het mooie SallandTrail runningshirt besteld. Wat wil je ook; voor een relatief laag bedrag, een hoogwaardig hardloopshirt! Regelmatig krijgen we feedback over de positieve gebruikservaringen met het shirt. Het is ons gelukt om opnieuw met sterkbedrukt.nl afspraken te maken over een vervolg in 2020 en… opnieuw voor een fantastisch scherpe prijs! Op veler verzoek ook dit jaar in dames- én herenuitvoering te bestellen! Op de inschrijfpagina kun je aangeven of je zo’n trailrunshirt wilt bestellen en in welke maat. Heb je vóór 15 januari 2020 een shirt (na)besteld, dan wordt het meegenomen op de automatische incasso.

Hier zie je het ontwerp van 2020!

We vragen voor dit Rogelli Running T-shirt
slechts € 13,50 per stuk. Koopje!

VOORINSCHRIJVING

Voorinschrijving kan tot uiterlijk 1 februari 2020 of tot de limieten eerder zijn bereikt. (Noot: limieten worden doorgaans al binnen een dag of enkele dagen bereikt! )
Op de dag zelf is geen na-inschrijving mogelijk. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de SallandTrail, dan kun je tot 15 januari gratis annuleren door ons een mail te sturen. Vanaf 15 januari worden de automatische incasso’s geïnd. Na 15 januari is het toegestaan om uw inschrijving zelf over te dragen op een andere persoon, mits wij de benodigde gegevens van de nieuwe deelnemer vóór 1 maart ontvangen! Personen op de reservelijst hebben voorrang. Wij brengen u met alle plezier in (mail)contact met iemand op de wachtlijst, zolang daar nog personen op vermeld staan.

U dient zelf voor de financiële afwikkeling met de nieuwe deelnemer te zorgen!

Deelnemersaantal – limieten:

– 25 km SallandTrail maximaal 700 deelnemers
– 50 km SallandTrail maximaal 325 deelnemers
– 50 Mijl SallandTrail maximaal 175 deelnemers

Tijdens een deel van de 50 km en de 50 mijl route lopen de deelnemers door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. We willen voorkomen dat er te veel druk op dat gebied komt. Door een maximum aan het aantal deelnemers te stellen en spreiding van de deelnemers over de uitgestrekte route verwachten wij mogelijke overlast zo veel als mogelijk te kunnen voorkomen. Dat is ons in de afgelopen jaren, mede dankzij de deelnemers zelf, uitstekend gelukt! De SallandTrail vindt elk jaar plaats op de laatste zaterdag vóór de start van het broedseizoen en afsluiting van delen van het Nationaal Park. Die keuze komt voort uit dezelfde gedachte: Genieten van de natuur, voorkomen van overlast! Zodra het maximale aantal inschrijvingen op een afstand is bereikt kunt u zich nog aanmelden voor een reserveplaats. Zijn er afvallers dan kunnen de vrijgevallen plaatsen worden ingenomen door reserves, op volgorde van aanmelding.