Inschrijven

Lemelerberg dikke steen

Inschrijving SallandTrail2018

De inschrijving voor de 50 èn de 75 kilometer SallandTrail2018 start 

zondag 29 oktober om 20:00 uur !!     www.mijninschrijving.nl  SallandTrail

De inschrijving voor de 25 kilometer SallandTrail2018 start

zondag 5 november om 20:00 uur !! www.mijninschrijving.nl – SallandTrail  (VOL)- inschrijving op reservelijst nog wel mogelijk!

De inschrijfbedragen zijn opnieuw niet verhoogd dus gelijk aan die van 2016 en 2017!

25 km. SallandTrail € 20,00
50 km. SallandTrail € 25,00
75 km. SallandTrail € 30,00

Een deel van het inschrijfgeld gaat opnieuw naar het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en naar het Landschap Overijssel.
Daarmee dragen alle deelnemers bij aan het duurzame beheer van het bos en Sallandse natuurgebieden!

Trailrunning, natuurbeleving, natuurondersteuning gaan heel goed samen!

Trailrunning, natuurbeleving, natuurondersteuning gaan heel goed samen!

 S(up)port for Nature !     (klik op de link voor informatie!)

Inschrijfadres: www.mijninschrijving.nl SallandTrail

U kunt daar vanaf de opening van de inschrijving tevens bekijken wie zich tot nu toe hebben ingeschreven op de verschillende afstanden. We raden u aan om die optie te gebruiken om met medelopers uit de buurt samen te carpoolen naar Nijverdal!

 

SallandTrail Running shirt!

Het is ons gelukt om – in nauwe samenwerking en in goed overleg met STERKbedrukt.nl – voor deze aflevering van de SallandTrail
een kwaliteits Running Shirt aan te bieden voor een fantastisch scherpe prijs!
Op de inschrijfpagina kun je aangeven of je zo’n trailrunshirt wilt bestellen en in welke maat.
We vragen voor dit Rogelli Running T-shirt slechts
€ 12,50 per stuk ! koopje! 

 

 

Steun Stichting ALS

De organisatie van de SallandTrail heeft besloten om dit jaar aandacht en steun te vragen voor de Stichting ALS.

Wat is ALS? (klik voor uitgebreide informatie)

Amyotrofische Laterale Sclerose, is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij de signalen van uit de hersenen niet meer aankomen bij de spieren, met als gevolg dat één voor één de spieren uitvallen. Hierdoor kan je steeds minder zelf zoals bewegen, praten, eten en drinken. Meestal overlijdt iemand met ALS omdat de ademhalingsspieren er ook mee ophouden.
In Nederland lijden ongeveer 1500 mensen aan ALS. Jaarlijks komen daar 500 patiënten bij maar overlijden er ook weer 500 mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Over de oorzaak van ALS is nog maar weinig bekend en er bestaat nog geen geneesmiddel. Hoop op een toekomst – met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar na de eerste klachten– is er dus nog niet.
Er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek, om een oorzaak en een behandeling te kunnen vinden.
Bij de inschrijving voor één van de SallandTrails bieden wij u de mogelijkheid om een eenmalige donatie te doen voor de Stichting ALS.
Met de opbrengst ondersteunen we samen het wetenschappelijk onderzoek van de Stichting ALS !
Bedankt voor jullie steun!!

 

Voorinschrijving kan tot uiterlijk 1 februari 2018 of tot de limieten eerder zijn bereikt.            (noot: limieten worden doorgaans al binnen een dag bereikt! )
Op de dag zelf is geen na-inschrijving mogelijk. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de SallandTrail, dan kun je tot 15 januari annuleren door ons een mail te sturen. Vanaf 15 januari worden de automatische incasso’s geïnd. Na 15 januari is het toegestaan om uw inschrijving zelf over te dragen op een andere persoon, mits wij de benodigde gegevens van de nieuwe deelnemer vóór 1 maart ontvangen! Personen op de reservelijst hebben voorrang. Wij brengen u met alle plezier in (mail)contact met iemand op de wachtlijst.

U dient zelf voor de financiële afwikkeling met de nieuwe deelnemer te zorgen!

Deelnemersaantal – limieten:

– 25 km. SallandTrail maximaal 700 deelnemers (opnieuw – 2 startgroepen!!) (VOL)alleen nog via reservelijst in te schrijven.

– 50 km. SallandTrail maximaal 325 deelnemers
– 75 km. SallandTrail maximaal  175 deelnemers

Tijdens een deel van de 50 km. en de 75 km. route lopen de deelnemers door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. We willen voorkomen dat er te veel druk op dat gebied komt. Door een maximum aan het aantal deelnemers te stellen en spreiding van de deelnemers over de uitgestrekte route verwachten wij mogelijke overlast zo veel als mogelijk te kunnen voorkomen. Dat is ons in de afgelopen jaren, mede dankzij de deelnemers zelf, uitstekend gelukt!
De SallandTrail vindt elk jaar plaats op de laatste zaterdag vóór de start van het broedseizoen en afsluiting van delen van het Nationaal Park. Die keuze komt voort uit dezelfde gedachte: Genieten van de natuur, voorkomen van overlast!.

Zodra het maximale aantal inschrijvingen op een afstand is bereikt  kunt u zich nog aanmelden voor een reserveplaats. (25 km. reservelijst geopend)
Zijn er afvallers dan kunnen de vrijgevallen plaatsen worden ingenomen door reserves, op volgorde van aanmelding.

 

_________________